Casa Benali (Dutch Edition) by Abdelkader Benali,Saïda Nadi-Benali PDF

By Abdelkader Benali,Saïda Nadi-Benali

ISBN-10: 9029510277

ISBN-13: 9789029510271

Het Marokkaanse huis-tuin-en-keukenkookboek

Schrijf alleen over eten op een lege maag, adviseerde Ernest Hemingway. Maar ook een schrijver moet eten. En dat doet Abdelkader in Casa Benali samen met zijn vrouw Saida, die hem meeneemt op een duizelingwekkende ontdekkingstocht door de Marokkaanse keuken. Koken, garen, sudderen, stomen en bezingen!
Saida en Abdelkader delen met ons hun culinaire geheimen, die ze op lange strooptochten in de oude medina’s van Fès, Marrakech en Tanger hebben verzameld: van meer abrikozen in de keuken en een tajine die in een part uur op tafel staat, tot het recept voor gegrilde paprika’s op z’n Berbers.

Show description

Read Online or Download Casa Benali (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Download e-book for kindle: Een patient met ADHD: In de huisartspraktijk (Dutch Edition) by F. Kat,M. Beenackers

ADHD wordt vaak geassocieerd met een stoornis die alleen bij kinderen voorkomt, en met identify het drukke gedrag wordt als typerend gezien. ADHD komt echter bij 1-2 % van de volwassenen in de algemene bevolking voor. Dat betekent dat er in een gemiddelde huisartsenpraktijk van 2400 patienten minimaal 24-48 volwassen patienten met ADHD zullen zijn.

Theo Compernolle,Peter van Huizen's Ontketen je brein (Dutch Edition) PDF

Een absolute mustread voor iedereen die meer uit zijn brein wil halen! Altijd on-line en bereikbaar zijn, multitasken, negatieve rigidity, slaapgebrek, open kantoren waar iedereen elkaar kan horen. .. Ons denkende brein staat meer dan ooit onder druk, met nefaste gevolgen voor onze productiviteit, creativiteit en gezondheid.

Download e-book for kindle: Waarheid of fictie? (Dutch Edition) by François Huysmans

Hugo was once een volbloedverteller en had twee jaar echt gezocht naar het geheim van Saunière. Twee jaar van zijn leven opgeofferd om te zoeken naar iets waarvan hij dacht dat het de wereld, de gelovige katholieke wereld dan toch, op zijn kop zou zetten. Sommigen zullen hem gek verklaren, anderen dan weer niet, die keuze is aan de lezer.

Download e-book for kindle: De vierde dag (Dutch Edition) by Sarah Lotz,Dennis Keesmaat

Drie dagen lang genieten honderden mensen van een tropische cruiseaan boord van the attractive Dreamer. Op de vierde dag valt het schipmidden op zee stil. Er is geen elektriciteit, en radio en telefoon doen hetniet meer. Er is geen enkele manier om hulp te vragen, maar iedereengaat ervan uit dat er snel reddingswerkers ter plaatse zullen zijn.

Extra info for Casa Benali (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Casa Benali (Dutch Edition) by Abdelkader Benali,Saïda Nadi-Benali


by Jason
4.2

Rated 4.74 of 5 – based on 4 votes