Brieven, dagboeken en een geheime liefde (Dutch Edition) by Laurie Langenbach PDF

By Laurie Langenbach

ISBN-10: 9029511826

ISBN-13: 9789029511827

Laurie Langenbach (1947-1984) used to be een veelzijdige persoonlijkheid: ze schreef over popmuziek en mode in bladen als Hitweek en Aloha, richtte de feministische beweging ‘Woman energy’ op en had relaties met Armand, de Griekse zanger Vangelis en de Amsterdamse ‘outsider’ Wally Tax. In 1977 debuteerde ze als schrijfster met Geheime liefde, waarin ze haar obsessie voor een onbekende ‘hij’ verwoordde. Die ‘hij’ bleek schaker Jan Timman te zijn. Met haar persoonlijke bekentenisliteratuur – nieuw in de jaren zeventig, de recensenten waren niet light – had Laurie Langenbach een eigen stem. Door haar vroege dood heeft ze nooit kunnen aantonen of ze daadwerkelijk de Nederlandse Virginia Woolf kon worden, zoals Heere Heeresma haar ooit voorspelde.

Show description

Read Online or Download Brieven, dagboeken en een geheime liefde (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks_1 books

Read e-book online Een sterke man (Dutch Edition) PDF

Wanneer de Nederlandse beeldhouwster Barbara Vrijman wordt uitgenodigd om zes weken naar de befaamde Ierse kunstenaarswerkplaats Kerrimagannagh te komen, is zij vereerd en opgetogen. Kerrimagannagh staat bekend om de creatieve metamorfose die de kunstenaars er doormaken. Maar eenmaal ter plaatse bekruipt Barbara het gevoel dat zij vooral is geïnviteerd om een vitale rol te spelen in de ‘natuurlijke processen van Kerrimagannagh’, die ten doel hebben de gasten hun eigen identiteit te laten opgeven.

Download e-book for kindle: Wij uit Bolderburen (Dutch Edition) by Astrid Lindgren,Els van Egeraat

Al staan er maar drie huizen, toch is Bolderburen het fijnste dorp van de wereld. wish er wonen zes kinderen, dus er is altijd iemand om mee te spelen. Bolderburen is ook zo leuk omdat er altijd wat te doen is: schatten zoeken, een hut bouwen of zwemmen in de beek. .. Daar zou iedereen wel willen wonen!

Download PDF by Al Gore,Jeroen De Keyser,Leen Van Den Broucke,David Orthel: De aanval op de redelijkheid (Dutch Edition)

'Vernietigend en uiterst precies,' Publishers Weekly2017-editieMet De aanval op de redelijkheid schreef Al Gore een vooruitziend en krachtig occur over de essentiële rol van de rede en het heldere denken in een gezonde democratie. In de afgelopen tien jaar zijn Gore's zorgen over de Amerikaanse democratie alleen maar groter geworden.

Download e-book for iPad: De witte route: Corruptie - Cocaine - Verleidung en by F. Th van Egeren

F. Th. van Egeren (1952), afkomstig uit Zwanenburg werd geboren in Halfweg. Hij heeft na de mulo en havo Bouwkunde gestudeerd aan de HTS. Hij is gehuwd en vader van drie kinderen uit een eerder huwelijk. F. Th. van Egeren vertelt in zijn debuut De witte course - gebaseerd op ware gebeurtenissen- over de course die de cocaïne volgt van producenten naar afnemers.

Extra info for Brieven, dagboeken en een geheime liefde (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Brieven, dagboeken en een geheime liefde (Dutch Edition) by Laurie Langenbach


by Daniel
4.5

Rated 4.34 of 5 – based on 10 votes