New PDF release: Bovenscheidend Vermogen (Dutch Edition)

By Adriaan Oomen

ISBN-10: 9492221349

ISBN-13: 9789492221346

Consumenten krijgen elke dag zo'n 2.500 tot 3.500 commerciële prikkels te verwerken. Slechts een beperkt aantal daarvan dringt bewust tot ze door. Hoe zorg je dat jouw merk daarbij zit? Dat krijg je vandaag de dag niet meer voor elkaar door alleen maar proper, authentiek en onderscheidend te zijn. Je moet klanten én medewerkers ook inspireren. wish zij helpen jouw merk betekenis te geven en het positieve verschil te maken.

Wat maakt bepaalde merken en bedrijven nu bijzonder, en hoe komt het dat ze boven de concurrentie uitsteken? Dit zijn merken die 'prikkelen' en met passie en vuur een hoger doel nastreven. Kortom: merken die beschikken over Bovenscheidend Vermogen. De auteur geeft in dit boek een inspirerende examine van het Bovenscheidend Vermogen van merken, en geeft je de information en instruments om zelf Bovenscheidend Vermogen te realiseren. Wat is Bovenscheidend Vermogen nu precies, waarom is het belangrijk, welke merken hebben het en hoe creëer je het zelf?

Over de auteur:
Adriaan Oomen is 'founding accomplice' van ADDFOCUS dat is gespecialiseerd in het ontwikkelen van het Bovenscheidend Vermogen van merken en producten. Oomen studeerde Communicatiewetenschappen met advertising als specialisatie aan de Radboud Universiteit Nijmegen en later administration & company bij TIAS. Hij heeft bijna 30 jaar ervaring als marketeer en merketeer bij o.a. PostNL, Reaal Verzekeringen en Rabobank Nederland. Bij de Rabobank received hij vrijwel alle grote reclameprijzen met de succesvolle Jochem de Bruin-campagne. Sinds 2007 is hij eigenaar van ADDFOCUS en helpt hij merken bij het bepalen van duurzaam Bovenscheidend Vermogen. Adriaan schreef eerder het boek Hebbes! dat in 2012 is verschenen.

Show description

Read Online or Download Bovenscheidend Vermogen (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks_1 books

Read e-book online Een sterke man (Dutch Edition) PDF

Wanneer de Nederlandse beeldhouwster Barbara Vrijman wordt uitgenodigd om zes weken naar de befaamde Ierse kunstenaarswerkplaats Kerrimagannagh te komen, is zij vereerd en opgetogen. Kerrimagannagh staat bekend om de creatieve metamorfose die de kunstenaars er doormaken. Maar eenmaal ter plaatse bekruipt Barbara het gevoel dat zij vooral is geïnviteerd om een vitale rol te spelen in de ‘natuurlijke processen van Kerrimagannagh’, die ten doel hebben de gasten hun eigen identiteit te laten opgeven.

Wij uit Bolderburen (Dutch Edition) - download pdf or read online

Al staan er maar drie huizen, toch is Bolderburen het fijnste dorp van de wereld. wish er wonen zes kinderen, dus er is altijd iemand om mee te spelen. Bolderburen is ook zo leuk omdat er altijd wat te doen is: schatten zoeken, een hut bouwen of zwemmen in de beek. .. Daar zou iedereen wel willen wonen!

Read e-book online De aanval op de redelijkheid (Dutch Edition) PDF

'Vernietigend en uiterst precies,' Publishers Weekly2017-editieMet De aanval op de redelijkheid schreef Al Gore een vooruitziend en krachtig show up over de essentiële rol van de rede en het heldere denken in een gezonde democratie. In de afgelopen tien jaar zijn Gore's zorgen over de Amerikaanse democratie alleen maar groter geworden.

Download PDF by F. Th van Egeren: De witte route: Corruptie - Cocaine - Verleidung en

F. Th. van Egeren (1952), afkomstig uit Zwanenburg werd geboren in Halfweg. Hij heeft na de mulo en havo Bouwkunde gestudeerd aan de HTS. Hij is gehuwd en vader van drie kinderen uit een eerder huwelijk. F. Th. van Egeren vertelt in zijn debuut De witte direction - gebaseerd op ware gebeurtenissen- over de course die de cocaïne volgt van producenten naar afnemers.

Additional resources for Bovenscheidend Vermogen (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Bovenscheidend Vermogen (Dutch Edition) by Adriaan Oomen


by Mark
4.1

Rated 4.06 of 5 – based on 30 votes