Get Besmeurde sneeuw (Dutch Edition) PDF

By Christoffer Carlsson,Rory Kraakman

ISBN-10: 9044536230

ISBN-13: 9789044536232

De eerste sneeuw van het jaar is internet gevallen als op een binnenplaats in Stockholm een guy wordt neergestoken. Het slachtoffer deed onderzoek naar extremistische politieke groeperingen. Uit zijn aantekeningen blijkt dat er nog iemand in levensgevaar is. Maar wie? Rechercheur Leo Junker raakt al snel verstrikt in een duister politiek steekspel tussen radicaal-links en -rechts.
Daarnaast heeft de gevoelige Junker genoeg met zichzelf te stellen; hij worstelt met trauma’s, een pillenverslaving en zijn relatie. Kan hij zijn weg vinden in dit politieke internet en een tweede moord voorkomen?

Show description

Read or Download Besmeurde sneeuw (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks_1 books

Download PDF by Renate Dorrestein: Een sterke man (Dutch Edition)

Wanneer de Nederlandse beeldhouwster Barbara Vrijman wordt uitgenodigd om zes weken naar de befaamde Ierse kunstenaarswerkplaats Kerrimagannagh te komen, is zij vereerd en opgetogen. Kerrimagannagh staat bekend om de creatieve metamorfose die de kunstenaars er doormaken. Maar eenmaal ter plaatse bekruipt Barbara het gevoel dat zij vooral is geïnviteerd om een vitale rol te spelen in de ‘natuurlijke processen van Kerrimagannagh’, die ten doel hebben de gasten hun eigen identiteit te laten opgeven.

Download e-book for kindle: Wij uit Bolderburen (Dutch Edition) by Astrid Lindgren,Els van Egeraat

Al staan er maar drie huizen, toch is Bolderburen het fijnste dorp van de wereld. wish er wonen zes kinderen, dus er is altijd iemand om mee te spelen. Bolderburen is ook zo leuk omdat er altijd wat te doen is: schatten zoeken, een hut bouwen of zwemmen in de beek. .. Daar zou iedereen wel willen wonen!

Read e-book online De aanval op de redelijkheid (Dutch Edition) PDF

'Vernietigend en uiterst precies,' Publishers Weekly2017-editieMet De aanval op de redelijkheid schreef Al Gore een vooruitziend en krachtig appear over de essentiële rol van de rede en het heldere denken in een gezonde democratie. In de afgelopen tien jaar zijn Gore's zorgen over de Amerikaanse democratie alleen maar groter geworden.

Read e-book online De witte route: Corruptie - Cocaine - Verleidung en PDF

F. Th. van Egeren (1952), afkomstig uit Zwanenburg werd geboren in Halfweg. Hij heeft na de mulo en havo Bouwkunde gestudeerd aan de HTS. Hij is gehuwd en vader van drie kinderen uit een eerder huwelijk. F. Th. van Egeren vertelt in zijn debuut De witte course - gebaseerd op ware gebeurtenissen- over de path die de cocaïne volgt van producenten naar afnemers.

Additional resources for Besmeurde sneeuw (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Besmeurde sneeuw (Dutch Edition) by Christoffer Carlsson,Rory Kraakman


by Daniel
4.1

Rated 4.32 of 5 – based on 8 votes