New PDF release: Arnhem (Dutch Edition)

By John Nichol,Tony Rennell,Gert-Jan van den Berg

ISBN-10: 9022562824

ISBN-13: 9789022562826

September 1944. Operatie industry ­Garden, een roekeloos plan om de ­oorlog te beëindigen en de Duitsers een gevoelige slag toe te brengen, gaat van begin. En gaat vrijwel meteen spectaculair mis. Arnhem vertelt het verhaal van die slag, gezien door de ogen van de soldaten die er­­bij waren. Bekende namen als John Frost, generaal Frederick `Boy Browning en generaal Urquhart komen voorbij, maar de meeste aandacht gaat uit naar onbekende mensen; geallieerden, ­Duitsers en vooral Nederlanders, die in een zware strijd een moed en doorzettingsvermogen toonden die niet onderdoet voor de meest doorgewinterde soldaten. Daardoor is de Slag om Arnhem in de loop der jaren uitgegroeid tot een enorme inspiratiebron voor militairen.

Show description

Read Online or Download Arnhem (Dutch Edition) PDF

Similar dutch ebooks books

Een patient met ADHD: In de huisartspraktijk (Dutch Edition) by F. Kat,M. Beenackers PDF

ADHD wordt vaak geassocieerd met een stoornis die alleen bij kinderen voorkomt, en met identify het drukke gedrag wordt als typerend gezien. ADHD komt echter bij 1-2 % van de volwassenen in de algemene bevolking voor. Dat betekent dat er in een gemiddelde huisartsenpraktijk van 2400 patienten minimaal 24-48 volwassen patienten met ADHD zullen zijn.

Get Ontketen je brein (Dutch Edition) PDF

Een absolute mustread voor iedereen die meer uit zijn brein wil halen! Altijd on-line en bereikbaar zijn, multitasken, negatieve pressure, slaapgebrek, open kantoren waar iedereen elkaar kan horen. .. Ons denkende brein staat meer dan ooit onder druk, met nefaste gevolgen voor onze productiviteit, creativiteit en gezondheid.

Waarheid of fictie? (Dutch Edition) by François Huysmans PDF

Hugo used to be een volbloedverteller en had twee jaar echt gezocht naar het geheim van Saunière. Twee jaar van zijn leven opgeofferd om te zoeken naar iets waarvan hij dacht dat het de wereld, de gelovige katholieke wereld dan toch, op zijn kop zou zetten. Sommigen zullen hem gek verklaren, anderen dan weer niet, die keuze is aan de lezer.

Get De vierde dag (Dutch Edition) PDF

Drie dagen lang genieten honderden mensen van een tropische cruiseaan boord van the gorgeous Dreamer. Op de vierde dag valt het schipmidden op zee stil. Er is geen elektriciteit, en radio en telefoon doen hetniet meer. Er is geen enkele manier om hulp te vragen, maar iedereengaat ervan uit dat er snel reddingswerkers ter plaatse zullen zijn.

Extra info for Arnhem (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Arnhem (Dutch Edition) by John Nichol,Tony Rennell,Gert-Jan van den Berg


by Richard
4.5

Rated 4.29 of 5 – based on 39 votes