New PDF release: Altijd scherp (Dutch Edition)

By Tony Schwartz,Jim Loehr,Jonas de Vries

ISBN-10: 9492493055

ISBN-13: 9789492493057

Het aantal uren in een dag staat huge, maar ons energieniveau kan behoorlijk wisselen. Soms zijn we creatief en energiek, soms zijn we niet vooruit te branden. En toch zijn we in step with saldo veel meer bezig met het managen van tijd dan met het managen van onze energie.

Jim Loehr en Tony Schwartz schreven deze klassieker over slender omgaan met energie als de sleutel tot een productiever en gezonder leven. Op foundation van wetenschappelijk onderzoek en vijfentwintig jaar praktijkervaring in het begeleiden van topsporters, introduceren ze de principes van persoonlijk energiemanagement. Een succesvolle carrie`re is namelijk web topsport: je moet kunnen pieken op het juiste second, je steeds blijven ontwikkelen en ook op de lange termijn blijven investeren in mentale en fysieke fitheid. Met behulp van veel anekdotes en praktische oefeningen leggen Loehr en Schwartz een krachtig stappenplan uit dat je zal helpen om:

Je vier belangrijkste bronnen van energie te managen (fysieke, sociale, spirituele en mentale)
Je energieverbruik te compenseren met herstel en energievernieuwing (wist je bijvoorbeeld dat je na een nacht slecht slapen beter een part uur kunt sporten dan additional uren slapen?)
Patronen in je dag- en weekritme in te bouwen die voor een betere energiebalans zorgen (Wist je dat je 's ochtends een spanningsboog van ninety minuten hebt, maar dat die 's middags veel korter is?)
De balans te houden tussen werk en prive´, en goed te blijven presteren ondanks de vaak constante werkdruk.

Show description

Read or Download Altijd scherp (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks_1 books

Read e-book online Een sterke man (Dutch Edition) PDF

Wanneer de Nederlandse beeldhouwster Barbara Vrijman wordt uitgenodigd om zes weken naar de befaamde Ierse kunstenaarswerkplaats Kerrimagannagh te komen, is zij vereerd en opgetogen. Kerrimagannagh staat bekend om de creatieve metamorfose die de kunstenaars er doormaken. Maar eenmaal ter plaatse bekruipt Barbara het gevoel dat zij vooral is geïnviteerd om een vitale rol te spelen in de ‘natuurlijke processen van Kerrimagannagh’, die ten doel hebben de gasten hun eigen identiteit te laten opgeven.

New PDF release: Wij uit Bolderburen (Dutch Edition)

Al staan er maar drie huizen, toch is Bolderburen het fijnste dorp van de wereld. wish er wonen zes kinderen, dus er is altijd iemand om mee te spelen. Bolderburen is ook zo leuk omdat er altijd wat te doen is: schatten zoeken, een hut bouwen of zwemmen in de beek. .. Daar zou iedereen wel willen wonen!

Al Gore,Jeroen De Keyser,Leen Van Den Broucke,David Orthel's De aanval op de redelijkheid (Dutch Edition) PDF

'Vernietigend en uiterst precies,' Publishers Weekly2017-editieMet De aanval op de redelijkheid schreef Al Gore een vooruitziend en krachtig occur over de essentiële rol van de rede en het heldere denken in een gezonde democratie. In de afgelopen tien jaar zijn Gore's zorgen over de Amerikaanse democratie alleen maar groter geworden.

De witte route: Corruptie - Cocaine - Verleidung en - download pdf or read online

F. Th. van Egeren (1952), afkomstig uit Zwanenburg werd geboren in Halfweg. Hij heeft na de mulo en havo Bouwkunde gestudeerd aan de HTS. Hij is gehuwd en vader van drie kinderen uit een eerder huwelijk. F. Th. van Egeren vertelt in zijn debuut De witte course - gebaseerd op ware gebeurtenissen- over de direction die de cocaïne volgt van producenten naar afnemers.

Additional info for Altijd scherp (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

Altijd scherp (Dutch Edition) by Tony Schwartz,Jim Loehr,Jonas de Vries


by Charles
4.4

Rated 4.05 of 5 – based on 36 votes