Download PDF by Deirdre Bair,Conny Sykora,Vera Sykora: Al Capone (Dutch Edition)

By Deirdre Bair,Conny Sykora,Vera Sykora

ISBN-10: 9000353297

ISBN-13: 9789000353293

De eerste whole biografie met medewerking van Capones familie

 

Al Capone blijft tot de verbeelding spreken. Iedereen kent hem. Hij was once de guy die tijdens de drooglegging leidinggaf aan een miljoenenbedrijf van drank, prostitutie en gokhuizen, die gewelddadige vetes uitvocht met rivalen en die jarenlang onaantastbaar bleef voor de politie. Maar wie used to be de guy achter de legende? used to be hij de vriendelijke, humorvolle guy aan wie vele prices zijn toegeschreven, of used to be hij een angstaanjagende, brute moordenaar? Strooide hij echt honderddollarbiljetten uit zijn kogelvrije automobile of used to be hij een nuchtere guy en een liefhebbende vader?

Dit is de eerste entire biografie van de legendarische gangster Al Capone waar zijn familie aan mee heeft gewerkt, geschreven door de gevierde biografe Deirdre Bair. Bair ontrafelt met behulp van haar exclusieve toegang tot persoonlijke documenten en gesprekken met zijn familie de mythe en toont de ware identiteit van de charismatische maffiabaas, de familieman en het nietsontziende monster.

 

Deirdre Bair ontving voor haar biografie van Samuel Beckett de prestigieuze nationwide ebook Award. Haar biografieën van Simone de Beauvoir en Carl Jung werden genomineerd voor de l. a. occasions e-book Prize. Vele van haar boeken verschenen in de lijstjes van beste boeken van het jaar van de New York Times en vrijwel allemaal zijn het New York Times-bestsellers geweest.

Show description

Read Online or Download Al Capone (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks_1 books

Een sterke man (Dutch Edition) by Renate Dorrestein PDF

Wanneer de Nederlandse beeldhouwster Barbara Vrijman wordt uitgenodigd om zes weken naar de befaamde Ierse kunstenaarswerkplaats Kerrimagannagh te komen, is zij vereerd en opgetogen. Kerrimagannagh staat bekend om de creatieve metamorfose die de kunstenaars er doormaken. Maar eenmaal ter plaatse bekruipt Barbara het gevoel dat zij vooral is geïnviteerd om een vitale rol te spelen in de ‘natuurlijke processen van Kerrimagannagh’, die ten doel hebben de gasten hun eigen identiteit te laten opgeven.

Download e-book for kindle: Wij uit Bolderburen (Dutch Edition) by Astrid Lindgren,Els van Egeraat

Al staan er maar drie huizen, toch is Bolderburen het fijnste dorp van de wereld. wish er wonen zes kinderen, dus er is altijd iemand om mee te spelen. Bolderburen is ook zo leuk omdat er altijd wat te doen is: schatten zoeken, een hut bouwen of zwemmen in de beek. .. Daar zou iedereen wel willen wonen!

De aanval op de redelijkheid (Dutch Edition) by Al Gore,Jeroen De Keyser,Leen Van Den Broucke,David Orthel PDF

'Vernietigend en uiterst precies,' Publishers Weekly2017-editieMet De aanval op de redelijkheid schreef Al Gore een vooruitziend en krachtig occur over de essentiële rol van de rede en het heldere denken in een gezonde democratie. In de afgelopen tien jaar zijn Gore's zorgen over de Amerikaanse democratie alleen maar groter geworden.

Download e-book for iPad: De witte route: Corruptie - Cocaine - Verleidung en by F. Th van Egeren

F. Th. van Egeren (1952), afkomstig uit Zwanenburg werd geboren in Halfweg. Hij heeft na de mulo en havo Bouwkunde gestudeerd aan de HTS. Hij is gehuwd en vader van drie kinderen uit een eerder huwelijk. F. Th. van Egeren vertelt in zijn debuut De witte course - gebaseerd op ware gebeurtenissen- over de path die de cocaïne volgt van producenten naar afnemers.

Extra info for Al Capone (Dutch Edition)

Sample text

Download PDF sample

Al Capone (Dutch Edition) by Deirdre Bair,Conny Sykora,Vera Sykora


by Robert
4.0

Rated 4.49 of 5 – based on 25 votes