New PDF release: 533 (Dutch Edition)

By Cees Nooteboom

ISBN-10: 9023498208

ISBN-13: 9789023498209

Een guy en zijn eiland. Wanneer de kosmopoliet Cees Nooteboom
op zijn geliefde Menorca is, staat hij met beide benen in de vruchtbare aarde, omgeven door zee, palmen en cactussen. Maar zijn blik strekt zich ook ver voorbij de horizon uit, oplettend en nieuwsgierig als hij is. Met scepsis kijkt Nooteboom naar een Europa dat dreigt uiteen te vallen, hij overdenkt de dood van David Bowie, hij ziet de sterren en voelt de vergetelheid.
Vijfhonderddrieëndertig dagen uit het leven van een groot schrijver, met zijn dagelijkse zorg voor zijn huis en zijn planten, en zijn gedachten over de wereld en zijn plek in het universum.

Show description

Read Online or Download 533 (Dutch Edition) PDF

Best dutch ebooks books

Een patient met ADHD: In de huisartspraktijk (Dutch Edition) by F. Kat,M. Beenackers PDF

ADHD wordt vaak geassocieerd met een stoornis die alleen bij kinderen voorkomt, en met identify het drukke gedrag wordt als typerend gezien. ADHD komt echter bij 1-2 % van de volwassenen in de algemene bevolking voor. Dat betekent dat er in een gemiddelde huisartsenpraktijk van 2400 patienten minimaal 24-48 volwassen patienten met ADHD zullen zijn.

Ontketen je brein (Dutch Edition) - download pdf or read online

Een absolute mustread voor iedereen die meer uit zijn brein wil halen! Altijd on-line en bereikbaar zijn, multitasken, negatieve tension, slaapgebrek, open kantoren waar iedereen elkaar kan horen. .. Ons denkende brein staat meer dan ooit onder druk, met nefaste gevolgen voor onze productiviteit, creativiteit en gezondheid.

Get Waarheid of fictie? (Dutch Edition) PDF

Hugo used to be een volbloedverteller en had twee jaar echt gezocht naar het geheim van Saunière. Twee jaar van zijn leven opgeofferd om te zoeken naar iets waarvan hij dacht dat het de wereld, de gelovige katholieke wereld dan toch, op zijn kop zou zetten. Sommigen zullen hem gek verklaren, anderen dan weer niet, die keuze is aan de lezer.

Download e-book for kindle: De vierde dag (Dutch Edition) by Sarah Lotz,Dennis Keesmaat

Drie dagen lang genieten honderden mensen van een tropische cruiseaan boord van the gorgeous Dreamer. Op de vierde dag valt het schipmidden op zee stil. Er is geen elektriciteit, en radio en telefoon doen hetniet meer. Er is geen enkele manier om hulp te vragen, maar iedereengaat ervan uit dat er snel reddingswerkers ter plaatse zullen zijn.

Extra info for 533 (Dutch Edition)

Example text

Download PDF sample

533 (Dutch Edition) by Cees Nooteboom


by Edward
4.0

Rated 4.22 of 5 – based on 34 votes